KLI Kosova

Go to content
KLI Kosova
Skele, Shtylla, Vegla Pune,
Makineri Ndërtimi
Na Kontaktoni! +38349501273
Skele te importuara nga Italia!
Te ne mund të gjeni Skele nga lloje te ndryshme pak të përdoruna në gjendje shum te mirë.
Skele te importuara nga Turqia!
Te ne mund të gjeni Skele nga lloje te ndryshme pak të përdoruna në gjendje shum te mirë.
Shtylla të importuara nga Italia!
Te ne mund të gjeni Shtylla nga lloje te ndryshme pak të përdoruna në gjendje shum te mirë.
Treger te importuara nga Italia!
Te ne mund të gjeni Treger nga lloje dhe Madhsi te ndryshme pak të përdoruna në gjendje shum te mirë.
Na shkruani për qfar ju intereson
Back to content